Klinik for tandpleje i Ålsgårde

Priser

 

Betaling bør ske ved behandlingens afslutning.

 

Du kan benytte kort eller kontanter. Ved større beløb er der mulighed for at aftale en afdragsordning med os. Du er altid velkommen til at få et overslag over økonomien i en behandling. Indberetning af tilskud fra ”Danmark” sker automatisk.

 

Hvis du får en regning og et indbetalingskort med, er betalingsfristen 8 dage fra regningsdato. Ved overskridelse af fristen, vil vi opkræve et rykkergebyr til dækning af vores ekstra administration.

 

Standard behandlinger er behandlinger, der ifølge overenskomst med den offentlige sygesikring koster det samme hos alle tandlæger. Det drejer sig f.eks. om behandlinger som undersøgelse, tandrensning, og mindre tandfyldninger. Der ydes et tilskud til behandlingerne fra regionen.

 

Unge mellem 16 og 18 år kan frit vælge mellem behandling hos den kommunale tandpleje eller hos en privatpraktiserende tandlæge. Der ydes fuldt tilskud til behandling.

 

Avancerede behandlinger er større behandlinger, hvor prisen fastlægges individuelt i henhold til den specifikke behandling. Behandlingerne kan være implantater kroner, operationer og rodbehandlinger.

 

Du kan se et udsnit af vores priser på sundhed,dk

 

Læs mere om priser og tilskudsmuligheder hos Tandlægeforeningen samt på Tandfakta

Tandlæge Birger Mølgaard Nielsen

Tandplejer Helle Toyberg

Ålsgårdecentret 1

3140 Ålsgårde

Tel.: 4970 9745

Mail: tand.bmn@mail.dk

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

 

08.30  -  17.30

08.30  -  17.00

08.30  -  16.00

08.30  -  16.00

08.30  -  13.00